Mika Sellbom

Kategori: Blandat

Hvar

Favoritpappa på en restaurang på Hvar i Kroatien en utav de få dagarna som solen sken! Ska försöka få upp lite bilder från kameran snart!

Mac

Vill så gärna ha ett korallfärgat läppstift och även ett i nude, har tänkt på att köpa det länge så ska verkligen ta tag i det! Har en vän som har det korallfärgade från Mac, så himla fint! 

Yoga

En bild från Yogan igår, träning med lite mysig stämning. Igårkväll kom Tysk förbi efter hennes träning så myste vi lite och idag kommer Hilda förbi för lite kvalitetstid. Det är så skönt att ha helg speciellt när man kan tillbringa dem tillsammans med de man tycker om som kan få en att tänka på bra saker. . 

 

En god morgon

Även om jag kom hem relativt tidigt från viktor igår satt jag uppe och kollade på vänner så är ganska trött nu... Nu blir det jobb!

14 december, 2013 09:35 | Blandat

Lucia

Precis varit på en lång luciaträning och har bokat in en tid hos frisören nu på fredag så det känns bra! Nu blir det hem till plugget och till vänner. Veckan har gått helt sjukt fort och snart är det redan fredag och då blir det lite festligheter på kvällen men inte alldeles för mycket för ska klämma in lite jobb och plugg dagen efter.

11 december, 2013 15:33 | Blandat

Mysplugg

En riktig pluggdag idag, skolan blev inställd pga stormen och trafiken har stått still. Vårat hus blir alltid svinkallt så fort det är storm av någon anledning så har varit massvis med te, onepiece och tofflorna på. Vid ett tillfälle blev det strömavbrott men detektorer inte så mycket för var ganska mysigt att plugga till levande ljus! Gjorde det mycket innan men ska nog börja med det igen. Imorgon blir det upp med tuppen för att ta itu med resten av plugget innan jag ska jobba! Förstår inte hur jag kan ha så mycket plugg kvar när jag har pluggat oavbrutet i två veckor!! Aja skönt att det snart är över så jag kan återgå till att älska julen!

Träning

Precis hunnit med ett pass på gymmet med Cross och mage-rygg och nu ska jag iväg på ett core-pass! Stackars lilla magen!

19 november, 2013 15:11 | Blandat

Yollibox

Mamma kom hem med de här två yolliboxerna igår med smakerna jordgubb och choklad! Är ingen chokladälskare men måste säga att chokladen var jättegod!! Jordgubb också men inte riktigt lika bra som choklad. Mmmm Är en lång dag idag. Började med en körlektion 07.25 inne i stan och sen skola, är nu på väg direkt från skolan till jobb som varar mellan 12-17 och efter det kommer Naike och Nina så det är i alla fall något att se fram emot efter denna långa dag!

15 november, 2013 10:25 | Blandat

Sista chansen

Såg på vädret igår att det kommer en värmevåg hit nu och att det vara kommer bli kallare efteråt så kände lite att det var sista chansen att ha barbent nu! Sitter på busshållsplatsen och fryser faktiskt inte ett dugg, har till och med slängt av mig jackan så det är jätteskönt!Blus hunkydory, shorts hm, skor dr martens, klocka micheal kors

 

Frågestund

Känner mig lite uttråkad just nu och tänkte ha en frågestund där jag svarar på allt i ett inlägg! Fråga på så hoppas jag att jag kan svara på allt!