Mika Sellbom

Oh Honey

 

Bilderna är ifrån i lördags när jag och Sebbe var på Beer Mile i London och sprang rundor mellan små microbryggerier och fick provsmaka olika öler. Den första bilden är på favoritölen Hiver Beer men hounungssmak, så himla god! Har så himla mycket bra bilder men ska nollställa datorn imorgon så ville inte trixa för mycket nu. 

Har en del att stå i nu direkt när man kommit hem! På agendan inför imorgon är det först en arbetsintervju, sen iväg på ett alldeles för dyrt tandläkarbesök, in till stan för att försöka få ordning på datorn, köpa en hårddisk till alla bilder som jag har tagit under resan, möta upp Cornelia och sen hosta middag för alla tjejerna. En produktiv och bra dag helt enkelt. Nu ska jag för första gången idag luta mig tillbaka och plugga på lite inför min intervju imorgon. 

 

Glad påsk på er!

Back to businessHar ekat tomt här ett tag..
Men så blir det när man är på resande fot hela tiden och hittar på saker. Man får liksom inte tiden till att uppdattera bloggen så mycket som man önskar att man kunde. Man vill ju föreviga allting som man upplever genom att lägga upp bilder och skriva ner varenda detalj. Men samtidigt så tar det mer tid än vad man tror att hålla på att krångla med föra över bilder och redigera, försöka få allting att fungera ifrån en ipad med riktigt kasst internet och istället för att njuta i nuet så blir man bara frustrerad. Så det är vad vi har gjort ända från första sekund vi kom till Brasilien. La bloggen på hyllan och njöt till fullo utav slutet på vår långa semester. 

Vi hann med Sao Paulo, Rio de Janerio och Florianopolis i Brasilien innan vi flög till London och spenderade ett par dagar där. Har tagit så otroligt mycket bilder och upplevt så många fantastiska saker och ställen som jag kommer sammanfatta i ett senare blogginlägg. Nu är jag dock hemma, med en dator, obegränsat med tid och BRA WIFI. Så nu finns inga hinder. 

Egentligen skulle jag bara ha den här bloggen som reseblogg för att alla där hemma skulle kunna följa men det har faktiskt varit väldigt mysigt och roligt att blogga igen, gjorde det ju väldigt mycket förr. Så sluta inte kika in här, för nu är det back  to business för denna bloggen! 

11 april, 2017 23:57 | Resor
Upp