Mika Sellbom

Burger joint

Burger joint, en annan restaurang som ä prisbelönt, denna gången för att ha bland de bästa burgarna i världen - den är lite sjuk! Så där åt jag och Sofia igårkväll och det var riktigt soft. Det var cool inredning och en skön atmosfär, lite gettofeeling på inredningen. Påminner om stället Garage som ligger i Höganäs, lite så slappt! Där kostade en burgare, pommes, läsk eller öl 80 pesos så sjukt prisvärt för en av världens bästa burgare. Jag tog mexicanan som var god med suuperspicy, men där får jag nog skylla mig själv för kvinnan som sålde den till mig påpekade det tre gånger och frågade mig om jag var säker på att jag ville ha den haha! Sen gick vi till Palermos mysiga kvarter med små söta caféer de ligger på Costa rica gatan kring armenia och malabiagatan. Där hittade vi ett café som vi blivit tipsade om som hette bartola och det var sjukt cozy faktiskt så där tog vi ett glas vin. Mysigare kväll för att ladda upp inför idag så PM Open Air står på agendan som är en fet utomhusdagsklubb!

28 februari, 2015 10:18 | Resor

I förrgår gick jag och Sofia till restaurangen Don Julio som ligger i Palermo Soho som är känt för att ha Argentinas bästa kött och det kan vi intyga, sjukt gott verkligen. Efter det gick vi till hostellet och mötte upp Malla som är svensk och också bor här så bestämde vi oss för att ha en svensk afton! Så vi tillsammans med Mallas sjukt roliga kompis Sandra gick några kvarter till tre svenska killars lägenhet för att dricka lite och prata svenska, kändes som att vara i Sverige igen! Vid klockan ett stack vi ner till stan och mötte upp de andra från hostellet vid Club 69 som var en stor klubb som spelade house. Juan hade löst VIPbiljetter till oss så det var en upplevelse fylld med massa dans! En annan rolig sak som hände var att de här svenska killarna som vi träffade de ska typ göra samma rutt som oss så det var sjukt kul att vi kanske kommer stöta på varandra medan vi reser! En bra kväll helt enkelt

BA day 2

Day 2, BA Dag två så såg vi den ståtliga obelisken och tog oss bort med tunnelbana (sjukt smidigt, sjukt läskigt och sjukt varmt) till Plaza Italia som har så fina parker men istället för att gå till parker så gick vi till Zoo där Sofia förvandlades till en femåring igen haha.. Sen gick vi runt och letade hostel för resten av vår vistelse och hittade ett jättemyaigt som jag skriver om i nästa inlägg. På kvällen åkte vi till Bomba el tiempo som var helt sjukt fett!! Det är en trumfestival eller en trumkonsert kan man säga och så är det som en klubb samtidigt där folk dricker och dansade som galningar, svetten rann i slutet av kvällen så det såg ut som man hade duschat! Det var räen riktigt sjuk måndagsklubb faktiskt och den är superkänd bland lokalbefolkningen men jag och Sofia var rätt trötta så vi gick hem rätt tidigt faktiskt!

26 februari, 2015 22:00 | Resor
26 februari, 2015 18:12 | Resor

Day one in buenos aires

Första dagen hann vi med massor! Vi kom fram till hotellet och lämnade av våra grejer innan vi begav oss till San Thelmo, ett område som var supermysigt verkligen! Där hade de en söndagsmarknad fylld med massa roliga saker och fantastiskt fina målningar också. Sen åt vi middag i ett annat område som heter Puerto Madero som också var supervackert, väldigt modernt och proppfullt med massa söta caféer och fancy restauranger så där unnade vi oss en välkomstmiddag.

26 februari, 2015 17:47 | Resor
26 februari, 2015 17:40 | Resor

Cementario de Recoleta

I Recoleta var vi och besökte deras berömda cementario som var hur vackert som helst! Man lunda yta runt hur länge som helst bland de vackra och ståtliga familjegravarna. Kan tycka att tanken av att gå runt bland gravarna kan vara lite obehaglig men det var så vackert att man knappt tänkte att det var en labyrint utav gravar.

26 februari, 2015 17:38 | Resor

Malba

Idag var jag och Sofia på konstmuseumet Malba i Recoleta som var superfint. De hade en utställning om Berni men förutom honom var det andra kända konstnärers verk så som Frida Kahlo, Rafael och Diego Rivera.

26 februari, 2015 17:35 | Resor
Upp