Mika Sellbom

Gymnastik

Bästa bästa sommarveckorna med utomhusträningar. Får mig alltid att må så bra när jag är nere och så gör jag det tillsammans med bästa och roligaste Linn! <3 Är helt slut efter gårdagens träning och imorgon kör vi igen. Sen är det två veckor kvar utav sommarträningen och jag längtar verkligen till varenda en! 

Maggio och Timbuktu

En utav de bättre sommarkvällarna på Sofiero när vi såg TImbuktu och Maggio spela. Idag är jag ledig och ska möta upp Tysk så tänkte vi promenera till Kullberg för att vandra där och ha lite myspicknick! Sen är det dags för en till spelning, kanske inte som maggio men det är Kul i Juli vid kärnan och då är det dags för picknick nummer två med gänget och med livemusik i bakgrunden, så somrigt och mysigt! I helgen ska jag upp till Göteborg och fira Putte som ska ha 20årskalas och sen måste jag hinna träffa Nina som snart sticker och pluggar i San Diego men det är så mycket annat jag vill hinna med på så kort tid, åker på lördagen och måste vara hemma på tisdagsmorgonen och jag vill verkligen hinna med att segla med Pappsen också... Blir ett par intensiva med roliga dagar helt enkelt. 

Igår

En mysig gårdag som innehöll, Brunch med Hilda, läsmys ute i regnet med te och slutligen film och VM tittande med Viktor. 

Gymnastik

Gymnastiken har dragit igång och vi körde dubbelpass i måndags och tisdags och jag kan fortfarande inte röra mig, har så mycket träningsverk, men riktigt kul är det! Glad att jag gick med på med och nästa träning är på lördag, längtar!! Nu återstår de värsta timmarna utav jobb följt utav väntan, är så nervös... Man får reda på antagningarna i eftermiddag, kom på detta igårkväll och har inte sovit en blund!

Red

Min nya byxdress som jag hittade häromdagen som jag ska ha ikväll! Nu är jag i Göteborg och ska åka och träffa farfar med Marc och pappa, sen ska jag möta upp Kikki och Co på bar himmel för lite AW innan jag åker hem tidigt imon för att jobba! Sen har Oda surpriseat alla och är hemma i Sverige nu så det vankas utgång med hela tjejligan! En bättre helg!!

Kusin

Ens familj är ens bästa vänner för man kan alltid vara sig själv för de har inget val än att ställa upp

3 juli, 2014 00:48 | Resor

Kusin

Ens familj är ens bästa vänner för man kan alltid vara sig själv för de har inget val än att ställa upp

3 juli, 2014 00:48 | Resor
Upp