Mika Sellbom

När sommaren lider mot sitt slut

Och man ser tillbaka och inser hur mycekt fantastiskt man hunnit med och när man inser hur mycket mer fantastiskt man kommer att uppleva. 
Har suttit fastklistrad vid datorn sen jag kom hem från jobb i jakten på jordenruntresor, ser ut som om jag och Sofia ska skräddarsy vår egen och håller på att få lite inspiration och tips till ställen man kan åka till. Asien är ganska självklart att vi ska till Kina och Indien, i Kina blir det Shanghai, peking och bankok och sen i Indien har jag ingen aning, på resesidorna har jag fått tips om Bombay, Dehli, goa, mumbai, banglore. Sen har vi fetaste besslutsångesten mellan Syd eller centralamerika. Sydamerika har ju machu picchu, inkaleden och så mycket liv, kultur, ja allt i, brazilien, argentina, peru, chile och ecuador med galapagosöarna. Sen finns det ju centralamerika också som är lite smidigare att resa i cancun i mexico, guatemala, cosra rica, san jose med vulkaner, regnskog, vattenall, surfing och strand och panama. Detta är så himlahimlahimla svårt med det är så himlahimla kul, jag vill vara borta för alltid. 

9-5

Mellan intervjuer och jobbletandet mötte jag upp jullz för en kopp på koppi! Imorgon består av jobb, först intervju nr2 följt utav cvlämnande följt utav ett jobbpass 12-19!

Globe

Lite mer bilder från i Måndags när Oda kom hem från Norge och vi åt på globetrotter!

Trappan

Tycker trappan är så himla mysigt. Satt här med Sigrid, Julia och Agnes och tog en drink innan vi gick ner till JHH i lördags. 

Back

Och hon är tillbaka! Testade på nya gymmet Nordic Wellness och trivdes så bra! Allt var superfräsht förutom jag själv då så tänker verkligen fortsätta här. Idag blev det jobb och sen direkt till NW för att köra ett mage-ryggpass som gick galant. Kommer nog inte vara lika glad över dagens träninging imon dock... 

Globetrotter

Kan verkligen rekommendera maten på Globetrotter, var väldigt goda små tapas att välja mellan och vill verkligen dit igen för att testa de som man inte hann med. Sjukt prisvärt också! 

Kullaberg

I Måndags var både jag och Lina lediga så vi åkte till Kullaberg och promenerade, badade och klättrade för att komma till silvergrottorna, Sen gjorde vi något sjukt otippat, åt en räkmacka på Krapperupsslott. Otippat med tanke på att varken jag eller Lina äter räkor eller är förtjusta i fisk. En riktigt mysig sommardag!

Planer

Igår var Linn och Hilda här så kollade jag på Alladin för andra gången samma dag. De sov över och vi har precis ätit en dunderfrulle innan de åkte och snart ska vi mötas upp igen för att ta oss in till stan och smida planer inför nästkommande Fredag på vart favoritcafé... Denna veckan ser det ganska glest ut på jobbfronten, på fredag ska jag hem till Elvira på spektakel och det ska faktiskt bli jättekul att träffa alla!! På lördag fyller Emma 20 så då ska hon firas med kalas så är bara massa roliga saker att se fram emot. Oda har kommit hem också så i måndags samlades alla tjejer på Globetrotter och åt middag, fruktansvärt gott faktiskt. Äter ute helatiden nu känns det som. Ikväll ska jag, Hilda och Emma inviga garage, eller invigning för min del. Är exalterad för ska få gitarren nu så jag äntligen kan lära mig spela!! Har börjat planera med Sofia på riktigt nu om vår resa någon gång i Januari, bara massa roligheter nu! 

Bilderna är ifrån Vincents avskedsmiddag 

Lördag

Bilder från när vi var hemma hos Elli innan utgång! Idag ska jag ta tag i lite småärenden som CV, skaffa gymkort, tänkte testa Nordic Wellness och se om det kan vara någonting för mig. Sen måste jag rensa HELA min garderob och slänga allt, är så trött på den så ut med det gamla och in med det nya! Sen ska jag möta upp Julia och äta middag innan vi strosar ner till Belle som har hyrt Jacob Hansens hus för lite sommaravsked och sen är det precis som alla andra lördagar, mogwai och urban!