Mika Sellbom

Mobil

De två senaste dagarna i bilder

 

Massa prommenader, massor massor massor utav sol och igår var Linn, Hilda och Saga här och vi bada jacuzzi. Idag ska jag till Lund efter skolan för ett glas vin med min Olivia och sen ska jag på middag till Fanny som har lånat Alex lägenhet. Sen på morgonen ska jag äta frukost med alla på Lunds nation innan jag möter upp de andra för att sitta i stadsparken. Nu njuter man

Nu mår man

Älskar korta skoldagar så man kan åka hem och njuta utav det fina vädret! Sitter ute och solar samtidigt som jag äter lite kycklingsallad till lunch. Måste ta tag i mitt svenskatal snart dock, har nationellaredovisning imon och har inte börjat än, tur att man är ute i god tid! Sen ikväll kommer Hilda över på lite middag och sen får vi kanske sällskap utav Anna och Saga för lite jacuzzimys i solnedgången. Låg ute i Jacuzzin i säkert över två timmar igår samtidigt som jag pluggade och det var såå najs. 

 

Sparris

Sommarmiddagar, kan vara bland det godaste. Har levt på kycklingsallaser några dagar och nu sparris tillsammans med tomat och mozzarella, en bättre middag helt enkelt!

25 april, 2014 20:23 | middag

Påsklovet

 

Bilder från den nya favoritrestaurangen i Hvar. Godaste maten och finaste utsikten. Eller all mat var inte god... Testade mitt första och sista ostron, det kan vara det obehagligaste jag har haft i min mun! Snart åker vi dit igen, men denna gången med alla mina tjejer, å vad man är taggad. Längtar men samtidigt inte, för när vi väl är på resan är nästa steg Studenten, så även om man vill att tiden ska gå fort vill jag typ inte ta studenten eller jo men, det går för fort...

25 april, 2014 10:02 | Resor

Trött

Jag har nog aldrig varit tröttare än jag är just nu!

I förrgår kom Kristina ner och hälsade på från Göteborg så det var jättemysigt att träffa henne men det slutade med att det blev ganska sent innan jag väcktes av väckarklockan klockan 6, så då var man inte pigg i skolan. Igår kom Clara över så lagade vi mysmiddag och satt och pratade även där tills klockan sprang iväg. Och idag väcktes jag inte bara utav väckarklockan som för övrigt var satt på 6, nej, jag blev faktiskt väckt tre gånger innan utav min efterblivna katt. Först ville han släppas in, sen ville han ut igen och sen vet jag inte vad han ville så fyllde på mat och vatten som en Zombie innan jag förstod att han ville ut igen. Påsarna under ögonen är inte nåådiga så ikväll ska jag lägga mig tidigt så jag är ordentligt utvilad inför morgondagen!

 

Bild från när Kristina var här nere

Hvar

Favoritpappa på en restaurang på Hvar i Kroatien en utav de få dagarna som solen sken! Ska försöka få upp lite bilder från kameran snart!

SAS

Sitter i loungen nu i väntan på att flyget ska gå! Puss

Packar

Packar inför Kroatien nu, åker imorgonbitti men det känns verkligen inte så! Vädret ska ju inte heller bli särksilt bra så det är sisådär. Kollade igenom bilder från sist jag var där förra sommaren. Det var nog den bästa resan i hela mitt liv så det känns lite jobbigt att åka tillbaka och veta att det aldrig kommer bli så bra som det var. 

1957

På väg in till stan för en liten fika med Elli och Emma!

Mac

Vill så gärna ha ett korallfärgat läppstift och även ett i nude, har tänkt på att köpa det länge så ska verkligen ta tag i det! Har en vän som har det korallfärgade från Mac, så himla fint! 

Söndagsfika

Har varit en lugn söndag med mycket slappande, sovande och serietittande och på eftermiddagen kom kusinerna förbi med lite söndagsfika! Fick även träffa Lucas söta flickvän!